×

Kreeftenfestival

zaterdagavond 26 oktober 2019 (aanvang 19.30)
zondagmiddag 27 oktober 2019 (aanvang 12.30)
vrijdagmiddag 1 november 2019 (aanvang 12.30)
zaterdagavond 2 november 2019 (aanvang 19.30)
zondagmiddag 3 november 2019 (aanvang 12.30)

Menu

  • Parelend aperitiefje met hapjes uit de zee
     
  • Carpaccio van Zalm en St.-Jacobsoester met een torentje van kreeft, besprenkelt met truffelolie
     
  • Kreeftensoep met zijn garnituur en Calvados
     
  • Naar believen:
    • kreeft op een bedje van krokante sla
    • gegrilde kreeft met julienne van groentjes en blanke boeter met Pilaffrijst
    • gebakken kreeft met lookboter
    • pannetje van gegratineerde kreeft in curry
       
  • Najaarsdessert
     
  • Mokka

Prijs

Prijs menu met aangepaste wijnen: 85,00 euro per persoon

Reservatie gewenst !